Le projet 1.2013

14-20 octombrie

Acum cativa ani imi venise ideea sa fac cateva chestii in fiecare saptamana: un film vechi, un film nou, teatru, carte, expozitie/muzeu/casa memoriala/parc. 

Saptamana trecuta s-a intamplat asa:

Carte:

– Am terminat “A storm of swords”, cartea a 3-a din A song of Ice and Fire, George R R Martin. Atata zic: sezonul 4 din Game of Thrones, care e bazat pe a doua jumatate din cartea asta, o.sa.fie.ME-GA-EPIC! Mega! Mor unii in niste feluri de nu-ti vine sa crezi, se intampla chestii pe care le-am anticipat, dar despre care am crezut ca o sa citesc prin a 5-a sau a 6-a carte(cu Jon Snow). Abia astept 31martie 2014. 

– Am inceput “A feast for crows”, care e, logic, cartea 4-a. 

Filme:

– Am vazut “Gravity” desi-l mai vazusem si la IMAX cu o saptamana inainte, dar pentru ca lumea a insistat, am cedat si I had a great time. Plus ca atunci cand revezi un film, parca e mai bine, ca stii ce se intampla si stii dupa ce sa te uiti. Plus ca era sala full de cocalari in trening si vorbeau si comentau la inceput, dupa care i-a prins actiunea atat de tare ca nu se mai auzea nimic. Uneori cate un suspin sau cate un”vaaai”. 

Nu m-am uitat la niciun film vechi, dar am vazut si “The Family”, tradus in romana “Malavita: O familie criminala”. Malavita e javra din film. Habar n-am de ce e pus titlul asta pe afis. Anyway, am ras nitel, I still love DeNiro, am confundat-o pe Dianna Agron cu Emma Roberts, si mi-ar fi placut sa fie mai multe faze psycho. 

Teatru:

– “Sot de vanzare”, la The Pub, pe la Universitate. A fost funny, a inceput cam tarziu si deja terminaseram doua randuri de alcool inainte sa inceapa. http://biletoo.ro/event.php?id=1339

Vizite si plimbari:

– Parcul Carol – pentru ca mi-era dor. Lori n-a vrut sa-mi dea cainele pentru ca il scosese deja ea afara si era obosit. Plus ca am revazut piata mica de la Carol Park Hotel si strada cu trepte, Xenofon, si era si o pisica acolo, cocotata pe un gard. Plus ca era un targ de vechituri in fata parcului si am vazut-o pe cea mai fidela fata, insarcinata si vanzatoare. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s