Singurul post despre porn

Well, E, cu titlul asta ti-am atras atentia, da? Nu mai e nevoie de rezumat inainte.

Am ca prieteni o familie. Mama, tata, doi copii. Super awesome, super simpatici toti, love the kids, kids love me. Cum pot si cat de des se poate(ca sa nu dau chiat asa prost, mai fac pauze la vizite) merg la ei in vizita si le fac paguba(it’s what I do best). Ei imi asculta povestile de fata single in a big mean world, eu le ascult povestile din tinerete, bem, ne veselim, ma mai joc cu aia mici, mai povestim de job, mai barfim, mai punem tara la cale, mai facem un Catan. In general bem. Adica eu le beau vinul. Ca numai din cauza lor m-am betivit si a inceput sa-mi placa vinul. Bine, tot la 1-2 pahare raman pana ma ia cu rasete si cu ameteala.(Gen, daca citeste mama, sa nu ma creada vreo alcoolica).

Uneori, cand tragem la masea mai multe pahare, ni se dezleaga limbile. Mie, mai putin, ca n-are ce. Eu mi-s sloboda la gura in orice situatie. Si unele povesti trebuie spuse mai departe. Chiar trebuie. Cum e asta de azi.

El, capul familiei, ne-a povestit cum s-a uitat la un film porno. Nu am retinut amanunte de genul: unde l-a gasit, de ce a cautat, de ce a dat click, ce voia sa vada, etc. Nici nu ne intereseaza. Important e ca a dat click. Filmul era despre un cuplu care foloseau si jucarii in timpul actului.

Incepe actiunea: el oral ei, ea oral lui dupa some time. E un trend cu el intai oral. Si ea, si cu vibratorul pe langa ea in timpul asta. Ii vine lui randul la primit oral. Si relatarea e asa:

“Bai, iubi, ma uitam la aia cum i-o s.ge, si ala avea, frate, nu se juca, cat mana de groasa, ma jur, abia ii incapea aleia in gura, da’i facea bine, tre sa-ti dau sa te uiti si tu, poate mai facem si noi o miscare noua ceva, dupa atatia ani, mai spargem rutina si noi, iubi, da, si cum ma uitam la ea, asta, in loc sa i-o faca lu’ ala in continuare, a bagat vibratorul ala in gura si-a inceput cu ala, si ma uitam tampit acolo, ca am impresia ca o durea gura sau ceva, ca altfel nu-mi inchipui de ce ar fi facut asta, si cum ma miram mai tare, iar o baga pe-a aluia in gura, si tot asa vreo cateva minute cand cu aia, cand cu vibratorul, de incepusem sa ma plictisesc eu, si pana la urma le baga pe amandoua in gura, si ma gandeam, iubi, cum naiba ii mai incape si vibratorul ala cand mai devreme isi odihnea gura pe un diametru mai mic, si pana la urma am zis “da-te dreacu'” si am inchis, ca mi se facea lehamite de cate bale si nenorociri mai erau acolo, plus ca am impresia ca nici nu se spalase pe maini inainte, iar vibratorul ala si-l bagase peste tot cat ii facuse ala oral”

 

Advertisements

2 thoughts on “Singurul post despre porn

  1. hahahahahahaa…asta a fost bunaaaaa. nici n-am apucat sa citesc tot, doar primul paragraf. fir-ai tu sa fii, ce ma enervezi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s