La multi ani bloggeritei din mine

“You registered on WordPress.com 6 years ago!

Thanks for flying with us. Keep up the good blogging!”

 

Ahahhaahha… Clar, bloggerita.

Pai, daca tot suntem aici, sa fac si o scuta istorie: am inceput acum 6 ani cu un blog in care voiam sa fac o psihanaliza pe mine. Ii zicea “undegresesc” si asta incercam sa vad: unde gresesc eu cu relatiile. Nu scriam doar despre masculii din viata mea, ci si despre certuri cu ai mei, despre prietenele mele. Relatii in general… But mostly guys.

Stiau 2-3 oameni de el si uneori citeau. Pe masura ce am avansat in postari, au inceput sa apara si straini de pe internet, si cheerleaders pe margine care ma incurajau sa trec peste, o sa fie bine, o sa se repare. A fost fun. Incepusem cu articole care semanau a Jurnalul lui Bridget Jones(the book, evident), dar faza asta nu m-a tinut mai mult de 2 postari(eh, mai multe luni). Era destul de greu sa fiu funny cand imi venea sa plang.

Ah, good times. Baietii cu care ieseam aveau cate un nickname care ii deosebea in ochiul cititorului(nu ca cei 2-3 prieteni care mai citeau acolo nu ii stiau si dupa nume). Blogul nu ma ajuta prea mult, insa. Il mai citeam din cand in cand de la inceput si nu ma gandeam decat “ce proasta am fost”, dar nu cred ca indreptam ceva. Pe urma, mai scriam si pentru ca stiam ca blogul e citit si faceam o minimanipulare a unui cititor. N-a mers, oricum.

Apoi, pentru ca nu mai voiam sa fiu funny pe blogul de plans, am facut alt blog, my most successfull, “dinplictiseala”, pornit efectiv din motivul asta: din plictiseala. Inca mai am postarile. A prins la public, aveam sute de views pe zi, 80-100 de unici… Mandrie mare pe mine.

Pe urma, m-am despartit eu de ‘al care ma facea sa plang cel mai mult si ca sa nu-l mai stalkeresc stalkerindu-ma(traceIP stuff) am ales sa sterg blogurile toate. Well, that was stupid. Adevarul e ca, atunci cand am sters, nu mai scriam decat o data pe luna, si asta asa, ca ma mai intreba lumea cand mai scriu si imi era rusine de ei.

Dupa ce le-am sters pe cele doua mi s-a facut dor de scris, totusi, si am reinceput postarile pe diverse bloguri, insa n-am mai pastrat din ele.

Mereu mi-a placut sa am blogurile pe o anumita categorie: unul de cooking(cateva luni m-a tinut ca pe urma n-am mai gatit pentru ca s-a zgariat lentila aparatului foto), unul de filme(mai multe chiar, unul dintre ele in engleza. Nu ma pricep la critica de film, eu doar scriu ce sentimente am eu in timpul filmului), unul de ranting about guys and other relationships, unul despre chestii funny of my life, unul despre viata unui cenzor de bloc(ha ha, suna funny, si era, si ideea era sa fac o paralela cu viata politica: presedintele de bloc cu presedintele tarii, administratorul cu primul ministru, comitetul cu parlamentul, sedintele de bloc cu revolutiile, grevele, etc si cenzorul care reprezenta justitia. Dar n-am scris nimic, pentru ca nu ma pricep la politica deloc), unul despre calatoriile mele(e inca in plan) si unul depsre cum pierd eu din greutate in care nu scriu because i’m a lazy ass si fat ass in acelasi timp.

So, to sum up: am mai multe bloguri in care nu scriu si asta pe care scriu.

Va pup, pa.

Advertisements

2 thoughts on “La multi ani bloggeritei din mine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s